El llorencí Xisco Servera es proclama l’amateur més regular de l’any a l’hipòdrom de Manacor

El llorencí Xisco Servera es proclama l’amateur més regular de l’any a l’hipòdrom de Manacor.
Cal dir que aconsegueix aquest guardó conduint expressament cavalls de la seva propietat com Dianka, Basile Dalber i com no!, el seu Big Big Star cavall que ha destacat en resultats davant els altres companys de quadra, la qual cosa ho fa més especial pel conductor.

Dianka

Basile Dalber

Big Big Star

Xisco Servera de 26 anys, natural de Sant Llorenç des Cardassar aconsegueix un merescut reconeixement com conductor Amateur 2017, després d’un any on els seus cavalls han afavorit el seu resultat. Big Big Star cavall nascut a les seves quadres ha conquerit 5 victòries, 7 segones places, 8 terceres places i 4 quartes places, 1 sexta posició i 1 sèptima aquest any.
Xisco aconseguint un total de: 9 victòries, 11 segones places, 15 terceres places,4 quartes places, 2 quintes places, 6 sextes posicions i 3 sèptimes posicions dins aquest any, resultat on es consolida al millor Amateur 2017.

Big Big Star, 4 febrer.

Aquest passat divendres dia 9, es celebrà la Nit del Trot on els millors de cada categoria en foren premiats. Distinció que recollir en mans de Joan Font, conseller de Desenvolupament local.

I a part d’aconseguir aquest guardó també ha estat un any 2017 amb molts de canvis en l’àmbit personal, el mes de novembre és convertir juntament amb la seva parella, en pare d’un nen de nom Marc. Un 2017 que no es pot demanar més…
I un any 2018 que no pot començar millor….. Aconseguí una victòria còmoda amb Big Big Star el passat 4 de febrer a l’hipòdrom de Manacor.
En faré ressò d’una frase que ell té en el seu estat de WhatsApp (traduïda del castellà).
No miris mai enrere, desfer-te’n de la resta i guanyaràs!………. En deu ser vera!

Enhorabona i felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.