Es celebra el Dia de la Dona al Gastromarket de Sant Llorenç

Aquest dijous, 8 de març, el Gastromarket de Sant Llorenç ha volgut implicar-se en el Dia de la Dona a través d’una sèrie d’activitats.
En primer lloc, s’ha projectat el documental de Les Brodadores a l’Espai 36, el qual ha gaudit d’un gran nombre d’assistents del municipi de Sant Llorenç, membres de la 3a Edat de Llucmajor i turistes de diferents nacionalitats. Amb aquesta projecció, s’ha intentat visibilitzar el paper fonamental de les dones.

En segon lloc, s’ha pogut visitar l’exposició La Selva dels Estereotips, també a l’Espai 36, amb la qual s’intenten eliminar els estereotips tradicionals de gènere, que actualment encara tenen una gran influència en la divisió de tasques entre dones i homes a la llar, a la feina i a la societat. Principalment, a les dones se les representa com a cuidadores de la llar i la família, mentre que als homes se’ls representa com a assalariats i protectors.Gràcies a l’exposició, els assistents han pogut reflexionar envers els següents temes: “la construcció social del gènere”, “s’aprèn a ser dona?”, “la hipersexualització de la infància”, “la tirania dels models de bellesa”, “quins referents femenins tenim?”, “el gènere i les feines” i “l’explotació sexual del gènere”.

En tercer lloc, s’ha pogut gaudir de la música de na Poli al Carrer Major. Sens dubte una excel·lent cantant mallorquina que ha amenitzat el mercat amb un repertori exquisit.

Finalment, la nostra geganta Angelina Trebolina, s’ha sumat a la causa per retre homentage a totes les dones lluint una cinta i una polsera violetes.

Es celebra el Dia de la Dona al Gastromarket de Sant Llorenç

Es celebra el Dia de la Dona al Gastromarket de Sant Llorenç

Es celebra el Dia de la Dona al Gastromarket de Sant Llorenç

Es celebra el Dia de la Dona al Gastromarket de Sant Llorenç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.