Èxit rotund del Gastromarket

El Gastromarket ha gaudit aquest dijous d’un èxit de participació absolut.

Els veïnats de Sant Llorenç no han estat els únics en visitar el mercat aquest dijous, ja que les Associacions de la 3a Edat de Valldemossa, de Campos i d’Es Vivero (Palma) s’han animat a participar en totes les activitats que s’han ofert. A més, un gran nombre de turistes provinents de la costa llorencina també s’han apropat per gaudir d’un matí carregat de gastronomia i cultura.

Més de 200 persones han omplert el Carrer Major i han gaudit de les nombroses paradetes, de la visita guiada a l’Església, del concert d’orgue a càrrec de Damià Muñoz, del ball tradicional del Parado de Valldemossa a càrrec d’algunes dones de la 3a Edat de Valldemossa i del concert que ha ofert el grup Rondalla Musical de la 3a Edat de Campos.

Sens dubte ha estat un matí on el mercat de Sant Llorenç s’ha convertit en el punt d’encontre, no només entre la gent del poble i la resta de Mallorca, sinó també on s’ha ofert una gran varietat d’activitats i també en un un espai idoni per adquirir producte local i artesanal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.