Berena dels alumnes i mestres de CEIP Punta de n’Amer als boscos del Castell

Un any més els alumnes i mestres de CEIP Punta de n’Amer realitzen la berena als boscos del Castell. Aquest paratge és fantàstic per passar un dia amb amics i familiars de totes les edats. A banda dona molt de joc a poder-hi realitzar proves d’orientació i guiatge. Activitat que realitzen els alumnes de 5è i 6è en el mes de desembre (activitat fomentada a l’assignatura d’Educació Física)
Així doncs, enguany ha estat el 2n any consecutiu on els alumnes de 5è i 6è per distintes rutes d’aquesta zona verda realitzen el guiatge dels més petits: Trobam la ruta tradicional, la suau, la moderada i la laberíntica; on segons les característiques del grup se’ls atribueix una zona o una altra.
Tan els alumnes més petits, com els més grans fa ja més d’una setmana que practiquen per aquest dia. Si els heu vist pel carrer, ara n’entendreu el motiu. Els més grans aprenen a guiar i els més petits es familiaritzen amb l’activitat on reben ordres semblants a les que escoltaran.
A més, durant aquesta setmana i mitja, els alumnes de 5è i 6è agafen el càrrec de tutors, on individualment o en parelles s’han d’encarregar de la custòdia d’uns éssers molt graciosos i originals. Han d’intentar que un ou bullit els duri sencer durant aquest període de temps; així com l’han de dur i emportar-se’l cada dia.
Ells doncs, són els encarregats de dur als seus companys més petits fins al punt de trobada. S’encarreguen de contar-los, de realitzar el guiatge i controlar la seguretat a l’hora de creuar els pas de vianants. Es reparteixen en tres grups: Els que van davant, guiant; els que van al mig, fent vincle d’unió entre els alumnes més petits; així com mantenir un contacte visual entre els guies que obrin i els que tanquen i finalment trobam els guies que van darrere. Aquests tanquen el grup i s’asseguren que tots segueixen el ritme. Aturant en el cas que hi hagi un de nou: Sabates descordades, pedretes a les sabates, …
Un cop tots els alumnes entren al bosc de Punta de n’Amer, els alumnes de 5è i 6è amaguen estratègicament els ous decorats i cuidats. Comença l’Egg Hunting!! Hi ha autèntiques obres d’art!! Els més petits seguint sempre les indicacions comencen la recerca. A les 11 és hora de berenar i allà ens esperen les panades i rubiols que sempre realitzam al centre un dia abans, jugam per la zona i ens preparam per la tornada al centre.
Bones Festes a Tots i a Totes!
CEIP PUNTA DE N’AMER

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.