Celebracions Setmana Santa a S’Illot, sa Coma i Cala Millor

Enguany, les celebracions de la Setmana Santa de les parròquies de la zona costanera, que estan a càrrec de Fra Pere Vallespir, es veren marcades per la indisposició del rector Fra Pere, que només va poder atendre les celebracions fins el Dijous Sant.

A Cala Millor, enguany el «Sermó del Coremer» del dimarts i dimecres Sant va anar a càrrec del serverí Fra Bernat Nebot, TOR, destinat actualment a Madrid. Uns sermons on va parlar de l’oració, vida i compromís dels cristians, amb referències a Teresa de Jesús i a les regles dels franciscans. L’oració i la vida va dir: “són les cares d’una mateixa moneda, i les oracions han de portar a la vida compromesa dels cristians”.

Les celebracions del dissabte Sant i diumenge de Pasqua a S’Illot, sa Coma, i Cala Millor anaren a càrrec del Ministre Provincial: Capellà TOR del Convent de Sant Bonaventura de Lucmajor, Jaume Puigserver.

Des de card.cat desitjam una prompta recuperació a Fra Pere Vallespir, ja que la seva tasca, tant al Convent d’Artà com a les parròquies de la zona costanera al seu càrrec, a més, de Càritas Cala Millor i l’Associació Dignitat i Feina (entre altres), és molt apreciada pels feligresos i pel Bisbat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.