Arriba la 7a edició del Smooth Jazz Mallorca Festival

Arriba el Mallorca Smooth Jazz Festival, l’únic festival de smooth jazz celebrat al Mediterrani, a l’atractiva zona de Sa Coma. 

Aquest festival, que enguany celebra la seva setena edició, tindrà lloc del 25 al 30 d’abril, al luxós hotel Protur Biomar Gran Hotel & Spa, on es podrà gaudir de les estrelles més destacades del panorama internacional de Jazz Contemporani i de Smooth Jazz.

A més, el proper 26 d’abril, a les 21:00 h, a l’Església Nova de Son Servera, es celebrarà el Smooth Jazz Allstars. Aquest concert compatrà amb la participació dels extraordinaris músics Euge Groove, Chris Standring, Tim Bowman, Althea René, Oli Silk, Marcus Finnie, Jazmin Ghent, Marcus Anderson, James Lloyd i Nich Colione, tots ells grans intèrprets d’aquest meravellós gènere musical.

Per a més informació, podeu consultar el web www.mallorca.smoothjazzfestival.de o telefonar al 971 81 20 10.

Arriba la 7a edició del Smooth Jazz Mallorca Festival

Arriba la 7a edició del Smooth Jazz Mallorca Festival

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.