Presentació del llibre de Gabriel Alomar a càrrec de Jordi Pons Bosch

Aquest divendres, 20 d’abril, Jordi Pons Bosch ha presentat el seu llibre, el qual ha escrit conjuntament amb Catalina Moner Mora, titulat Gabriel Alomar, pedagog, publicista, escitpor, poeta i polític.

Una trentena d’assistents han gaudit de la presentació d’aquest llibre, el qual es podrà adquirir per 17 € a l’Espai 36.

Es tracta d’una obra coeditada entre l’editorial mallorquina Illa Edicions i l’Institut d’Estudis Baleàrics (ILLENC).

El text presenta una biografia ben acurada del polifacètic Gabriel Alomar Villalonga i destaca els trets principals de les seves línies de treball: professor, literat i polític. Avui en dia és un dels intel·lectuals mallorquins més reconeguts a les Illes Balears però també ho és a Catalunya, on hi desenvolupà part de la seva vida com a professor i, sobretot, com a polític vinculat al socialisme més catalanista i laïcista.

La biografia que han realitzat els historiadors Catalina Moner i Jordi Pons pretén acostar la figura d’Alomar a tots els públics. Per aquest motiu, seguint la filosofia de la col·lecció Protagonistes de l’editorial Illa Edicions, ha estat escrita amb un llenguatge planer sense descuidar el rigor científic que la caracteritza.

Presentació del llibre de Gabriel Alomar a cèrrec de Jordi Pons Bosch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.