Setmana del llibre i actes d’homenatge a l’escriptor Salvador Galmés

L’Ajuntament de Sant Llorenç presenta 32 activitats per a la festa del llibre

Enguany, l’Ajuntament de Sant Llorenç ha preparat un programa amb 32 activitats per celebrar la festa del llibre i els actes d’homenatge a l’escriptor llorencí Salvador Galmés i Sanxo (1876-1951). Tot plegat s’han organitzat sis tallers, sis contacontes, una presentació d’un llibre, una paradeta de venda de llibres, onze funcions de teatre (un bon grapat són de versions de les narracions de Salvador Galmés), una lectura col•lectiva, una tertúlia literària, dos concerts, una conferència, una trobada de gegants i una demostració de ball.

Les activitats tendran lloc entre el 18 d’abril i el 7 de juny, i es duran a terme a les tres biblioteques municipals (sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç), a l’Espai 36 de Sant Llorenç i a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. La trobada de gegants serà itinerant, des del Pou Vell a la plaça de l’Ajuntament.

Consultau-ne la programació completa: programa Festa del Llibre

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.