Nou espectacle de l’Acadèmia Urban Diamonds de Porto Cristo

Esgotades les entrades per el nou espectacle que oferirà l’acadèmia Urban Diamonds de Porto Cristo a l’Auditori de Manacor el proper diumenge dia 29 d’abril a les 19h.
Les alumnes de l’acadèmia han treballat amb il·lusió per aquest nou espectacle dirigit per la directora de l’acadèmia Marta Solano, la qual ha comptat amb l’ajuda d’Helena Solano, Bianca Iriel, i Bàrbara Montero per a la preparació de les noves coreografies que presenten.
El repte d’aquest any ha estat presentar un espectacle una mica diferent al que venien fent fins al moment, ja que segons diuen de vegades la gent es pregunta: Per què ballem ?. Moltes d’aquestes resposta les trobarà l’espectador en aquest espectacle.
Segons la directora de l’acadèmia Marta Solano, totes les actuacions les alumnes les fan amb el cor, però aquesta encara més i el que pretenen és que el públic gaudeixi l’actuació tant com els alumnes i professors.
Ens complau també informar als lectors de Manacor Comarcal, que el proper dia 4 de maig, els grups de competició de l’acadèmia participaran al Campionat d’Espanya Urban Display que es celebra des de fa 22 anys. És un dels campionats amb més prestigi del país.
Recordem que passat any el grup dels més petits Sweet Diamonds, va quedar en primera posició a la categoria baby, aconseguint adjudicar-se el Campionat d’Espanya disputat a Cornellà.
Enguany competiran novament amb el grup Sweet Diamonds de categoria baby, Small Diamonds de categoria infantil i Wild Diamonds de categoria Junior. Les actuacions que presenten al campionat han estat coreografiades per Marta Solano i Pol Soto de Barcelona.
Marta Solano porta tot la seva vida dedicada a la dansa, balla des de fa 23 anys i els nou últims com a professora treball amb el qual ha obtingut grans èxits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.