Presentada la VIII edició del TOTALTRIMALLORCA 2018

Nota premsa: Ajuntament de Son Servera
Ahir dilluns, dia 14 de maig, es va presentar a l’Auditori de Sa Màniga de Cala Millor la vuitena edició del TOTALTRIMALLORCA. Un any més aquesta prova compta amb la col.laboració del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar i l’organització per part del Club Triatló Manacor.
La prova, que tendrà lloc el proper dia 3 de juny, comptarà amb 500 esportistes que participaran en dues modalitats: la Half Distance (1.900 m, 90 km i 21 km) i l’Olympic (1.500 m, 40 km i 10 km), que enguany representarà el Campionat de Balears com a reconeixement a la importància que ha adquirit l’esdeveniment tant en àmbit nacional com internacional. Tant és així que els organitzadors han assenyalat que enguany han experimentat un augment en el nombre d’inscripcions internacionals, fet que implica tot plegat un gran benefici per al destí Cala Millor.
Així doncs, els regidors de Turisme de l’Ajuntament de Son Servera i de Sant Llorenç des Cardassar, la Sra. Margalida Vives i el Sr. Nicolàs Bordal respectivament, també com a membres del Consorci, han manifestat la seva satisfacció perquè l’esdeveniment permet la dinamització de l’oferta que ofereix el destí Cala Millor durant el cap de setmana que es duu a terme la prova, principal objectiu del Consorci de Turisme.
El termini d’inscripció per a la prova està obert fins al dia 28 de maig a la plana web www.totaltrimallorca.com.
Informació cap de premsa Ajuntament Son Servera: Catalina Amores Febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.