Gran concert del pianista Andreu Riera “Cinema per a tres”

Els amants de la bona música estam d’enhorabona ja que el divendres dia 1 de juny a les 20.30h, al Convent de Sant Vicenç Ferrer de Manacor dins el marc de les Fires i Festes de Manacor ens espera un concert molt especial del gran i reconegut pianista a nivell nacional i internacional, Andreu Riera.
El nou disc «Cinema per a tres» que presentarà Riera en concert, és un treball del compositor manacorí Rafel Aguiló, i també d’una important supervisió del músic manacorí Joan Bibiloni. Tres artistes perfeccionistes i exigents que no han escatimat en el aquest darrer disc, entusiasme, treball, i sentiments, que units són una garantia d’èxit assegurat.
Segons l’opinió d’Andreu Riera, «el nou disc «Cinema per a tres», és el resultat d’una música fresca, transparent, brillant, relaxant, i d’un intimisme ardent. És d’una espontaneïtat melòdica mediterrània molt intuïtiva i sincera, de les quals li agrada la seva varietat, el seu lirisme i la seva sonoritat».
Sens dubte és un repte interpretatiu per qualsevol artista, excepte pel gran i guardonat pianista, Andreu Riera.
El compositor Rafel Aguiló, va declar la seva satisfacció per l’execució de les obres del nou disc, ja que Andreu Riera, dóna un sentit espectacular a cada obra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.