Gran participació a la VIII Edició Triatló Totaltri Mallorca-Marató 2018 de Cala Millor

Diumenge dia 3 de juny, es va celebrar a Cala Millor la VIII Edició Triatló Totaltri Mallorca-Marató Internacional, l’edició 2018 va comptar amb 568 participants, mallorquins, nacionals, i internacionals.

En la modalitat Half Marató (1.900 metres natació, 90 quilòmetres en bicicleta i 21 de cursa a peu) va tenir com a guanyador el llucmajorer Joan Nadal (CN Llucmajor) . Nadal va completar els tres trams amb el temps global de 4h.07.51. El manacorí Guillem Tomeu Vadell (Triman Manacor) va ocupar la segona posició del podi amb 4h.14: 16 i Xisco Nebot (Capdepera) el va completar amb 4h.17: 05.

En dones, Sara Jarillo (Ferrer Hotels) es va apuntar el triomf amb el registre de 5h.09: 09. Amalia Creus (Lobut) va finalitzar segona amb 5h.33: 14 i Consuelo Medina (Duet) va ser tercera amb 6h.11: 20.

En la modalitat olímpica la victòria va ser per a Guillermo Soler (Xtrem Calvià), amb 2h.04: 27 després de recórrer els 1.500 metres de natació, 40 en bicicleta i 10 a peu. El mestre de triatletes Iván Muñoz (Ferrer Hotels) va ser segon en 2h.04: 33 i Biel Gacías (Xtrem Calvià) va ser tercer amb 2h.05: 28.

A la categoria femenina Carolina Sitges (Ferrer Hotels) va aconseguir la primera plaça amb un temps de 2h.17: 20, segona va ser Antònia Puertollano (CC Pollença) amb 2h.33: 13 i en tercera posició es va classificar Patricia Cardona (Global Training) amb 2h.37 : 16. Joan Nadal i Sara Jarillo va guanyar en el Total.

Aquesta triatló està reconeguda com a prova internacional pel Govern Balear i consta de dues categories: la Half Distance i l’Olympic, aquesta darrera considerada alhora com a Campionat de Balears.

Els participants de la Half han hagut de nedar 1.900 metres, córrer 21 km i fer 90 km amb bicicleta, mentre que els esportistes que han fet l’Olympic han nedat 1.500 metres, 40 km de bicicleta i 10 km corrent.

Joan Nadal Clar i Sara Jarillo López foren els primers classificats de la prova més llarga mentre que Guillem Soler Buades i Carolina Sitges Quirós foren els campions de l’Olympic i, per tant, campions de Balears d’aquesta distància.

Guillem Tomeu Vadell, Xisco Nebot, Ana Creus, Consuelo Medina, Iván Muñoz, Biel Garcias, Antònia Puertollano i Patricia Cardona completaren els pòdiums.

El Club Triman Manacor ha estat l’organitzador d’una prova que té al Consorci Turístic dels ajuntaments de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar com patrocinadors destacats i una prova que és una part més de l’aposta dels municipis per la diversificació de la seva oferta turística.

El temps enguany no va acompanyar durant la prova ciclista, i la carretera de Son Carrió era bastat perillosa degut a la forta pluja que va caure durant poc més d’una hora. Si bé, el sol va acompanyar durant l’entrega de premis als guanyadors per part del batle de Son Servera, Antoni Servera, i els regidors de Turisme del Consorci, Marga Vives, i Nicolau Bordal, entre altres autoritats.

La més cordial felicitació als participants i guanyadors, i com no, al president Jaume Riera i directius del Club Triatlo Manacor, organitzadors de la prova.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.