Cala Bona oferirà excursions quinzenals en caiac per a persones amb discapacitat

Comunicat Ajuntament de Son Servera
La iniciativa de l’Ajuntament de Son Servera permetrà que tothom pugui gaudir activament de la platja
L’Ajuntament de Son Servera, conjuntament amb l’empresa MarSave, concessionària del servei de socorrisme de les platges del municipi, han programat per a tot aquest estiu excursions quinzenals de caiac inclusiu.
Aquestes sortides estan adreçades a persones amb qualsevol tipus de discapacitat, són totalment gratuïtes i no han suposat cap costa addicional per al consistori, ja que formen part del paquet de millores oferides per l’empresa de socorrisme.
L’objectiu d’aquesta iniciativa, impulsada des de l’àrea de Turisme, és fer efectiu el punt d’accessibilitat universal que té la platja de Cala Bona i també mostrar les possibilitats d’aquesta de cara al turisme per a persones amb discapacitat. “Volem fer una platja de la qual tothom pugui gaudir, del bany i de les activitats programades que s’hi fan”, ha explicat Margalida Vives, regidora de Turisme.
Aquesta activitat es realitzarà de manera quinzenal, els dimecres, des del 27 de juny fins al 3 d’octubre, i per participar-hi només caldrà inscripció prèvia que es pot realitzar a través de la web de l’Ajuntament de Son Servera.
Per garantir-ne la seguretat, les persones usuàries aniran sempre acompanyades de socorristes i monitors especialitzats, i disposaran de cinc caiacs de nova adquisició completament adaptats a les seves necessitats, a més de tot el material necessari per a una sortida segura i amena.
La temporada passada ja es varen realitzar dues excursions d’aquest tipus amb gran èxit i això ha motivat que aquest any l’Ajuntament torni a apostar per aquest projecte fent-lo extensible a tot l’estiu.
Aquestes excursions són un exemple de la política activa que l’Ajuntament de Son Servera fa per a l’accessibilitat de tots els serveis i equipaments, especialment de la platja de Cala Bona, la primera de Mallorca a aconseguir la certificació AENOR d’Accessibilitat Universal UNE 170001-2, que la fa totalment accessible, lliure de barreres arquitectòniques i amb infraestructures, serveis i personal acreditats per donar servei de qualitat a persones amb discapacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.