Crònica i fotos del concert “Feim música junts” de la Banda de Música i l’Escola de Música de Sant Llorenç

El concert “Feim música junts” a càrrec de la banda de música llorencina, i els alumnes de l’escola de música, que es va celebrar el dissabte dia 23 al Pou Vell, encetà les Festes de Sant Joan Pelut de Sant Llorenç 2018.

El director de la Banda de Música de Sant Llorenç, Pere Siquier va donar la benvinguda als pares dels alumnes, familiars, i al públic assistent al concert conjunt dels alumnes de l’escola de música i la banda. Seguidament va dir que amb el permís dels presents es dirigiria principalment als alumnes per tal de donar-los a conèixer i explicar els instruments que conformen la banda de música, i les mancances que té actualment la banda d’alguns d’ells. Els va animar a escollir els instruments que més els agradin per passar a formar part de la banda, començaren la demostració dues joves alumnes de flauta, i seguidament els músics individualment feren una petita demostració de com sonen els instruments que anava presentant el director.

Pere Siquier va agrair el treball dels professors de l’escola de manera especial al professor de percussió Biel Febrer, per la gran tasca i ajuda amb la preparació del concert al que participaren joves alumnes. També va agrair a Antònia Brunet, la traducció al català i narració de l’obra « El mag encantat» de J. Domingo Castillo Navarro. Seguidament els joves alumnes de l’escola pujaren a l’escenari i acompanyats per banda cantaren: El patito cuá cuá, poema simfònic per a nins també de J. Domingo Castillo Navarro, i Un nou rei ha estat triat (de la Cantata de L’Ase) del compositor gabellí Victor Ferragut.

Cal destacar la gran tasca que du a terme el director Pere Siquier, des de que es va fer càrrec de la banda de música llorencina. Tasca que ha fet extensiva als alumnes de l’escola de música motivant-los a estudiar i formar part des de ben jovenets de la banda per assegurar la continuïtat de la mateixa.

Acabat el concert cercaviles pels carrers del poble, acompanyant els gegants fins a la Plaça de l’Església, seguidament penjada del quadre de Sant Joan, i torrada i sopar de pa taleca per acabar la la vetlada amb ball de bot amb el grup Nirabé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.