Celebrat a Manacor el concert del cicle de Música de Cambra primavera/estiu organitzat per l’Orquestra Simfònica

El pati del Museu d’Història de la Torre dels Enagistes de Manacor bellament decorat per a l’ocasió per l’Associació Amics del Museu es va omplir per complet el passat dilluns dia 25 de juny, per poder escoltar el concert de Música de Cambra organitzat per l’Orquestra Simfònica de les Illes Balear dins la seva programació del cicle de primavera / estiu.
El programa era atractiu per als aficionats a la bona música. La primera part del concert les dones de l’Orquestra Simfònica, Maria Luisa Payeras, violi; Paula Marqués, violí; Junko Kuroki, viola; i Ella Mihailenko, al violoncell, interpretaren de manera magistral, el Quartet núm. 1 per a cordes Op. 51 de J.Brahms. Un luxe de concert i execució, on en tot moment tingueren el públic pendent de la seva actuació.
Seguidament és va unir el clarinetista de l’Orquestra Simfònica i director de la Banda de Manacor Eduard Bernabéu i van interpretar el Quintet amb clarinet amb Sib major Op. 34. Una gran actuació d’Eduard i que seguiren atentament el públic assistent i de manera especial el jove estudiant de clarinet Joan Llinàs Riera, així com molts de components de la banda de música manacorina presents al concert.
Acabada l’actuació, Eduard Bernabéu va donar les gràcies a tots els assistents i van afegir un petit bis (el tango Oblivion de Astor Piazolla) en agraïment a l’acollida del nombrós públic present al concert , entre els que hi havia la regidora de Cultura de Manacor, Antònia Llodrà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.