Bona participació de I Trobada de Ball en Línia a sa Coma presentada per Madò Pereta

El dimarts 17 de juliol, dins el marc de les Festes de sa Coma és va celebrar la I Trobada de Ball en Línia de sa Coma, organitzada per l’Escola de ball de Jaume i Aina. L’encarregada de presentar aquesta primera trobada va ser, Madò Pereta

que només sortir a la plaça es va posar el públic a la butxaca, amb el seu humor especialment acudits i cançons, en aquesta ocasió una de les “víctimes” va ser el professor de ball, Jaume que va aguantar molt bé les bromes. Però no va ser l’únic el batle Mateu Puigrós, també va ser víctima dels seus acudits.
Joan Carles Bestard, l’actor que encarna ‘Madò Pereta’, abans de dedicar-se al teatre, el polifacètic actor es va llicenciar en magisteri en l’especialitat d’educació infantil i educació primària, és a més professor de català. Joan Carles Bestard va iniciar els seus estudis teatrals a la “Escola-Taller Xesc Forteza”, sota la direcció de Pere Noguera, per un període de tres anys, durant els quals, a part de les classes ordinàries, va assistir a diversos seminaris d’interpretació. Es va iniciar com a professional el 1993. Bona part de la popularitat de Joan Carles Bestard, és degut a l’èxit obtingut encarnant el personatge de Madò Pereta, personatge que interpreta des de fa ja 18 anys i que l’ha convertit en un dels nostres actors més coneguts i estimats pel públic balear.
Després de l’actuació de l’actor va començar el ball en línia que es va allargar durant dues hores sense descans per als i les aficionades del ball en línia de la nostra comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.