La V GALA BENÈFICA “CAMPOS CANTA CONTRA EL CÀNCER” va recaptar 15.280 € PER A L’AECC

Comunicat AECC Balears
La junta local de Camps de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) va celebrar el passat 28 de juliol la V Gala Benèfica “CAMPOS CANTA CONTRA EL CÀNCER” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Campos i el patrocini de més de 60 comerços i empreses locals .
L’esdeveniment, al qual van assistir més de 1.000 espectadors i en el qual es va recaptar un total de 15.280 € destinats íntegrament a l’AECC, va tenir lloc al Pati de Ses Escoles de Camps. La gala va estar presidida pel president de la Junta Provincial de Balears, Dr. Javier Cortés, la vicepresidenta, Carmen Planas, i la presidenta de la Junta Comarcal de Llevant, Aina Mercadal.
Aprofitant que el 65 aniversari de l’AECC i el 25è de la junta local de Campos coincidien amb els 50 anys del triomf de Massiel amb la cançó “La, la, la” al Festival d’Eurovisió 1968, l’espectacle va estar dedicat a aquest certamen televisiu rememorant així les millors cançons nacionals i internacionals de tota la seva història amb els èxits de Salomé, Mocedades, Alfred & Amaia, Dana International, Cliff Richard o Salvador Sobral, entre molts altres. L’espectacle es va dur a terme en un total de 10 idiomes, llengua de signes inclosa.
Sota el lema “CAMPOS LIVING A CELEBRATION”, la gala va estar dirigida per Miquel Oliver amb el suport de Maria Miró a la direcció adjunta i presentada per Eva Vegara, Pere Batle i Claudia Aguiló. La eurogala va comptar amb més de 240 participants: 43 cantants, 40 ballarins, 20 figurants, 108 models i voluntaris. Entre les sorpreses de la nit hi va haver dues desfilades de moda eurovisiva i nou actuacions musicals amb veu en directe a manera de popurri grupal. Cada actuació responia, com si fossin els països que participen en Eurovisió, a les localitats campaneres més emblemàtiques: Sa Sorda, Son Durí, Sant Blai, Es Revellar, Es Palmer, Sa Vinyola, es Salobrar, Sa Barral i Ses Covetes. Representants espanyols a Eurovisió com Rosa López, Betty Missiego, Karina, Lucía Pérez i Javi Soleil del grup D’NASH van enviar els seus vídeos d’agraïment i suport a la celebració d’aquesta gala, que es van projectar durant la festa.
Adjuntem algunes fotografies del magnífic espectacle que es va oferir en aquesta última edició de la gala CCCC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.