Consorci de Turisme de Cala Millor. Activitats musicals

El Consorci de Turisme de Cala Millor, format pels ajuntaments de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar, posa en marxa una nova iniciativa per tal de dinamitzar i donar un valor afegit a la destinació turística.

Amb aquesta intenció, a partir del pròxim dilluns 13 d’agost, els carrers del municipi s’ompliran d’activitats musicals per amenitzar l’estança tant de residents com de visitants. Així, encetarà aquest grup d’actuacions , que s’allargaran fins a la meitat del mes de setembre, la «batubanda»; un grup de nova creació de Son Servera.

Les actuacions s’aniran fent una vegada a la setmana i els grups participants recorreran els carrers més cèntrics del poble.  Els pròxims en amenitzar les vetllades seran els Xeremiers.

Des del Consorci de Turisme de Cala Millor destaquen que aquesta iniciativa, que havia estat aparcada, va tenir molt bona acollida en edicions anteriors i confien en què els bons resultats segueixen  també aquest any. «Oferir varietat, activitats diferents, i anar més enllà del sol i la platja són els objectius amb els quals s’impulsen iniciatives com aquesta»; apunten des del Consorci.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.