La cursa popular nocturna “Més sans que un gra d’all” compleix un quart de segle amb rècord de participació

Aquest any, s’han venut 3.500 camisetes i han participat a l’acte més de 4.000 corredors i corredores.

Un any més, i ja en van vint-i-cinc els carrers més cèntrics de Sant Llorenç s’han tenyit de groc. Aquesta edició, les camisetes de la cursa nocturna per excel·lència eren d’aquest color i han omplert els carrers del poble de gent de totes les edats que volien demostrar que estan “més sans que un gra d’all”.

Així, gent del mateix poble però també vinguda de molts pobles del voltant, han realitzat el recorregut al poble que ha organitzat, com cada any l’Ajuntament llorencí dins el marc de les seves Festes Patronals.

Festa, aigua, sabó i rialles han estat la tònica dominant d’una cursa que ha passat a ser no només esport. Una multitud ha partit a les 23.00h en punt del vespre a fer les tres voltes reglamentàries al poble. Aquest any, s’ha partit de la plaça de l’Ajuntament, com a novetat i ja que per celebrar els vint-i-cinc anys de cursa s’ha preparat una festa prèvia amb un gran pastís d’aniversari.

Abans de la mitjanit la música marcava el final de la cursa i el sus a la festa d’espuma.

Un altre èxit de convocatòria d’una cursa que pareix que té molts anys de vida i on sense dubte, l’aigua i la festa han tornat a ser els protagonistes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.