La Parròquia de s’Illot celebrà la festivitat de la seva Patrona la Mare de Déu de l’Assumpció

El dimecres dia 15 d’agost, festivitat de la Mare de Déu de l’Assumpció la Parròquia de S’Illot celebrà la festivitat de la seva Patrona.Nombrosos veïns, i representants de l’Ajuntament de Manacor, juntament amb el delegat de s’Illot van assistir a la missa celebrada pel rector Fra Pere Vallespir, la missa solemne va comptar amb la col·laboració del cor de la Parròquia de Cala Millor.
En finalitzar la missa el rector va felicitar als silloters, i va agrair la seva assistència, a més, va informar que havia aconseguit el permís del Bisbat per durant aquest any poder-se quedar la Parròquia de S’Illot amb la recaptació, i no haver-la d’entregar a la caixa comú. El motiu, poder sufragar les despeses que suposa el canviar la vidriera lateral de l’església, i la del interior que estan en mal estat. Les noves vidriers seran d’alumini. Els vitralls que adornen la porta seran substituïts per vidres normals, el cost previst supera els 12.000€.

Els vitralls decorats es guardaran, a l’espera de que puguin esser restaurats.

La Banda de Cornetes i Tambors de La Salle de Manacor, acompanyà un any més la processó de la Mare de Déu fins al port. Enguany degut a la mal mar, no va poder sortir la barca, i varen dur a la Mare de Déu fins a la punteta, on es va resar una oració en sufragi dels que han perdut la vida en el mar dins aquest any, i es va tirar un ram de flors a la mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.