Avui, concert de La Banda de Música de Manacor a s’Illot.

Avui, divendres dia 24 d’agost, es farà el concert de Festes de S’Illot de la Banda de Música de Manacor que es va suspendre a les passades festes per força major. La ubicació ha canviat serà a la (plaça de Llop de s’Illot a les 21h).
El passat cap de setmana, el director Eduardo Bernabéu i els onze músics de la Banda de Música de Manacor que toquen els següents instruments: Flauta, Antònia Bassa; Oboè, Clàudia Sánchez; Clarinet, Jaume Galmés; Fagot, Miquel Santandreu; Trompeta, Mateu Riera; Trompes, Margalida Calafell, Loli Botella, i Tomeu Bassa; Trombons, Bel Miquel, i Marina Andreu; Percussió, Bel Miquel, i Maria Bel Sansó, varen esser convidats a participar al Festival de Música «Enrique Correa» de Villaviciosa (Astúries).
Aquesta va ser la VII edició d’un encontre que cada any té més prestigi. Els músics de la banda, juntament amb un quintet de corda, i dirigits per Eduardo Bernabéu, varen interpretar “Pere i el llop”, de Sergei Prokofiev. És un conte on una sèrie de nins ballen i l’interpreten al compàs de la música. També, i juntament amb la banda de Villaviciosa, dirigida per José Antonio “Toño” Fernández, varen concloure el concert amb”Moment for Morricone” i “Playas de Rio”.
Abans, el quintet de corda, amb el mestre Eduardo Bernabéu de clarinet solista, interpretaren una selecció de temes de l’òpera “Porgy and Bess”. El concert es va celebrar a Misiego, al costat de la ria, en el que s’anomena “concierto sobre la hierba”. Hi assistiren unes 700 persones i el 50% de la recaptació es destinà a Càritas.
Els components de la banda i el director, a més de gaudir de l’experiència varen aprofitar el viatge per fer un poquet de turisme i carregar les piles, ja que els espera una agenda ben completa.
A principis de setembre (encare sense concretar dia) la banda té previst el tradicional concert didàctic per animar als nins i nines a estudiar un instrument, ja que ells són el futur i la continuïtat de la banda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.