Un pensament a “Cardassar. Partits de la setmana

  1. Davant la manca de jugadores, entre 12 i 13, i la gran diferència d’edat entre les nostres, (entre 13 i 16 anys) i les rivals (diumenge passat vàrem fer un amistós contra al·lotes de 17 a 40 anys) les entrenadores (Alba, Sara i jo mateixa) hem decidit que el més sensat és retirar l’equip de la competició. La manca de preparació física, fisiològica i psicològica, així com el simple sentit comú ho exigeixen.
    A ningú mínimament responsable li passaria pel cap de fer competir al·lots de 15 anys contra al·lots de 25,30 i 40. Per què idò quan es tracta de fèmines ningú no posa el crit al cel? Perquè és això o res: no hi ha més equips.
    Després de molta reflexió, que ningú pensi que ho hem decidit d’un dia per l’altra, em arribat a la conclusió que toca un any més de preparació tècnia i física. Seguirem els entrenaments amb la mateixa exigència i disciplina que em fet fins ara i disputarem partits amistosos que servirán per millorar la tàctica, la tècnica i el físic.
    Agraïm al club, en especial al president, la seva comprensió i posar tot de la seva part per tal que el futbol es faci un lloc entre les al·lotes de Sant Llorenç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.