Concert didàctic de la Banda de Música de Manacor

Dissabte dia 8 de setembre, va tenir lloc el Concert Didàctic de la Banda de Música de Manacor que des del 2014 va realitzant a l’inici del curs escolar. Es tracta de mostrar els instruments que conformen una banda de música i mostrar als nins quin so tenen. Enguany, el concert es va fer a la Plaça Ramon Llull, i els pallassos de “Sonrisa Médica” feren de mestres de cerimònies.
El concert va començar amb un fragment de la pel·lícula “Gadiator”. Seguidament se presentaren els instruments de vent-fusta (oboè, flauta, flautí, clarinet, clarinet baix, requint, saxo alt, saxo tenor i fagot), i tots ells interpretaren la sintonia de “La abeja Maya”. Tota la banda va continuar el concert amb un fragment de “La máscara de El Zorro”. A continuació se presentaren els instruments de vent-metall (trompeta, trombó, trompa, bombardí i tuba); els metalls interpretaren la sintonia de “Oliver y Benji”, i en aquest punt la banda va interpretar també un fragment de “Batman”. Llavors va ser el torn dels instruments de percussió (triangle, plats, bombo, caixa, timbals, làmines i bateria) i tots els músics percussionistes van fer la marxa imperial de “Star Wars”. Finalment, el director Eduardo Bernabéu i els pallassos, van presentar la batuta, i es va donar l’oportunitat a un parell de nins de dirigir la banda, acabant el concert amb la marxa imperial de “Star Wars”.
Cal recordar que la Banda ofereix instrumental gratuït als alumnes del Conservatori de Manacor i de l’Escola de Música de Porto Cristo que escullin un instrument de la banda: oboè, flauta, clarinet, saxòfon, trompeta, trompa, trombó, bombardí, tuba…
Després del concert, la Banda estava convidada a la presentació de la Temporada 2018/2019 del Teatre i Auditori de Manacor que es va fer a l’Auditori i, sorprengué el públic assistent interpretant dos pasdobles amb coreografia inclosa.
Per aquesta temporada la Banda prepara quatre concerts espectacles que segur que compliran les expectatives del seguidors incondicionals de la banda. El proper mes de novembre la banda té previst el concert d’obres d’Oscar Navarro dirigides pel propi compositor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.