Els Al·lots de Llevant convidats a actuar a la 23è edició Festacarrer d’Ondara (Alacant)

El cap de setmana del 22 i 23 de setembre, els Al·lots de Llevant va viatjar fins a la localitat alacantina d’Ondara (Alacant) per participar, juntament amb els amfitrions, la colla castellera la Muixeranga de la Marina Alta, a la 23è edició del Festacarrer, on enguany es va apostar per acostar les tradicions de torres humanes de les Illes Balears i del País Valencià, amb els Al·lots de Llevant com a convidats, dins tot un plegats d’actes festius i musicals de la cultura popular.
L’intercanvi va servir als Al·lots de Llevant per conèixer la vila d’Ondara i per recordar i reforçar els vincles històrics entre Mallorca i la Marina Alta.
L’actuació castellera es va saldar amb un pilar de quatre, tres castells de sis (el tres de sis, el dos de sis i el quatre de sis amb agulla) i un pilar de cinc final, construcció que feia més de dos mesos que els Al·lots no duien a plaça.
La Muixeranga va descarregar la seva primera alta de cinc. L’actuació de les dues colles va tenir lloc el dissabte dia 22 a les 19:30h al mig de la Plaça de Bous d’Ondara, com es pot veure a les fotografies que ens han fet arribar els nostres castellers.
En definitiva, segons els Al·lots de Llevant va ser un cap de setmana i un viatge molt gratificants i amb una gran acollida per part dels ondarencs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.