Rècord d’assistència a les Festes del Turista de Cala Millor

Un any més les Festes del Turista de Cala Millor van ser tot un èxit i rècord d’assistència als nombrosos espectacles de carrer als quals, a més dels turistes, s’apuntaren els residents de la Part Forana, era impossible aparcar sobretot la nit de compres i ruta de tapes, ja que combinat amb les animacions musicals pels carrers més comercials de Cala Millor va ser tot un èxit.
Edició rere edició, la Festa del Turista compleix el seu objectiu, que és crear esdeveniments que despertin la curiositat i l’interès, especialment la dels molts visitants que gaudeixen de les nostres platges, de la nostra cultura, o la nostra gastronomia, convidant-los que coneguin i comparteixin les nostres tradicions i actes festius. El Consorci aconsegueix els seus objectius, que són allargar la temporada turística.
La festa i activitats programades es dugueren a terme des del Port de Cala Bona, fins al Parc de la Mar.

El dissabte dia 29 de setembre al Parc de la Mar, la consolidada Turistapa enguany va comptar amb 30 paradetes que es veren desbordades pel nombrós públic assistent, que a més de gaudir de la nostra gastronomia, va comptar amb espectacles musicals, de flamenc, correfoc, i altres activitats.

El diumenge al Castell de Sa Punta de n’Amer el tradicional berenar mallorquí amb l’actuació dels Xeremiers des Puig de Sa Font.

Enguany, les Festes del Turista de Cala Millor varen comptar també amb la presència dels castellers de la nostra comarca. Els Al·lots de Llevant, el diumenge dia 30, a entrada de fosca, hi descarregaren els castells que voldrien pujar un pis a la seva diada. Després d’un pilar de quatre de presentació, completaren un tres de sis, un quatre de sis i un quatre de sis amb agulla. Acabaren amb un altre pilar de quatre. La propera cita dels Al·lots serà dia 20 d’octubre a la plaça de sa Bassa de Manacor amb motiu de la seva diada. També hi haurà els Castellers de Mallorca i els Castellers de Lleida. Tothom hi és convidat a donar-los suport i a gaudir de l’actuació castellera.

A les 20:30 hores al Port de Cala Bona, el ja clàssic i esperat concert de les Bandes de Música de Sant Llorenç i Son Servera, reuní a un gran nombre d’espectadors. Actuà en primer lloc la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar, que dins aquest any ha incorporat nous components. El director Pere Siquier es va decantar per un repertori original per a banda la majoria d’obres de joves compositors vius. Interpretaren: Rise of the fiebird, Vals n.2, Abrantine, Vaudeville, Es freus, I will survive, i Curtain up. Sembla impossible l’alt nivell que van aconseguint concert rere concert els veterans i els joves components de la banda llorencina, a la percussió tenien quatre infants de 10 a 12 anys i el veterà Joan Llorer ajudant-los.

La segona part del concert fou a càrrec de la Banda de Música Local de Son Servera, el repertori elegit pel seu director Joan Antoni Ballester va ser el següent: el pasdoble Vicent Pla, The Beatles in concert, Hallelujah, Sa Música, i la selecció Pop espanyol en concert. Un gran concert i un encertat repertori el de la Banda de Música Local de Son Servera que dirigeix de forma magistral el gran Joan Toni. Recordar que la banda el proper 4 de novembre rebrà la Medalla d’Or de de la Vila de Son Servera amb motiu del seu 135è aniversari celebrat el passat any.

Un espectacular castell de Focs Artificials sens dubte el millor dels darrers anys, tancà les Festes del Turista 2018.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.