Comunicat del Rector

Mentre el dimarts havia la torrentada, jo casualment em trobava a Toulouse, fent uns estudis de teologia. No obstant això, ahir dimecres vaig arribar tot d’una que vaig poder a Mallorca, i vaig visitar el terme municipal a la tarda.

Davant l’experiència devastadora que està patint el nostre estimat municipi, en nom de les parròquies de Sant Llorenç i Son Carrió donam, en primer lloc, el nostre més sentit i profund condol a les famílies de les víctimes de les inundacions, com també sentim sincerament les pèrdues materials de tantes persones. Al respecte, preg a Déu que ben prest els nostres pobles puguin superar efectivament el gran desastre actual. Així mateix, i en segon lloc, a partir de les possibilitats materials de les nostres parròquies, però amb el generós suport que avui mateix ens ha manifestat la Seu Catedral de Mallorca, oferim també la nostra ajuda econòmica a totes aquelles famílies necessitades de Sant Llorenç i Son Carrió, especialment a aquelles que no tenen prou recursos, sobretot els més bàsics o urgents.

Mn. Jaume Mercant Simó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.