Concert de la Banda de Música Local de Son Servera i acte de lliurament de la Medalla d’Or de la Vila a la banda

Diumenge dia 4 de novembre, a les 20:30h al Teatre La Unió de Son Servera, Concert de Santa Cecília amb la temàtica d’Halloween de la Banda de Música Local de Son Servera i acte de lliurament de la Medalla d’Or de la Vila a la banda.
La medalla d’Or li va ser concedida a la banda el divendres 20 de setembre, a un ple històric que es va celebrar a la sala de plens de l’Ajuntament de Son Servera, on el primer punt de l’odre del dia era l’aprovació de la concessió de la Medalla d’Or de la Vila a la Banda de Música Local de Son Servera, un fet únic i sense precedents en la història del poble, i que va ser aprovat i atorgat per unanimitat de tots els partits polítics.
L’actual director de la Banda de Música Local de Son Servera, és Joan Antoni Ballester, mestre d’educació musical (UIB) i titulat en Musicologia (Conservatori Superior de les Illes Balears). Com a docent ha estat professor d’Història de la música als conservatoris professionals de Mallorca i Menorca. Des de 2004 s’ha anat formant en el món de la direcció amb directors com ara F. Marina, F. Aguirre i R. Sanz-Espert, fent cursos tant a les Illes Balears com a la Comunitat Valenciana i al País Basc, que li han permès dirigir en concert agrupacions com ara la Banda Simfònica del Conservatori Superior “Oscar Esplà” d’Alacant o la Banda Municipal de Bilbao.
En els darrers anys ha estat director musical de la Unió Musical Petra(2014-17) i de l’Orquestra de Cambra de Llucmajor (2015-18). Des del 2016 és també director de la Banda Simfònica federativa de les Illes Balears.

L’entrada al concert és gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.