El bon temps acompanyà el Tapeo Solidari de S’Illot

El passat diumenge dia 11, el bon temps acompanyà el Tapeo Solidari pels damnificats per la torrentada del Llevant.

A les 11.30 h del matí començaren les activitats amb balls i tallers pels més petits. I al migdia varen esser moltes les famílies que decidiren assistir al «Tapeo Solidari», a més de tapes, moltes famílies aprofitaren per dinar de paella. L’Elaboració de les tapes va anar a càrrec dels restaurants: Cala Moreia, Es Mollet, David Moreno, Picnic Sa Coma, Happy bar, i les Amipas de sa Coma, Son Carrió, i Sant Llorenç. Les begudes anaren a càrrec de: David Serrano, Microvinos, S’Auba, Cranzy Monkey, Carrioners.es, i Úrsula Truyols (Campiona de Cockteleria de Balears).

El Tapeo va comptar, a més, amb cases col·laboradores i voluntaris que venien els tiquets i cuidaren de les rifes. La festa es va perllongar fins l’horabaixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.