Na Bàrbara, alumna del CEIP Punta de n’Amer de Sa Coma va ser una de les encarregades d’encendre els llums de Nadal de Palma

El dijous 22 de novembre, va ser la vesprada en la que els llums de Nadal es van encendre a la ciutat de Palma per donar la benvinguda a aquesta època d’il·lusions i nous propòsits. Enguany per als veïnats de Sa Coma ha estat molt especial, ja que na Bàrbara V.V, alumna de CEIP Punta de n’Amer, ha sigut una de les encarregades d’encendre’ls.
ASPANOB (l’Associació de Pares i Nins amb Càncer de les Balears) va resultar ser l’associació més votada entre els ciutadans de Palma. En 2n lloc quedà la Fundació Rana (Associació dedicada a la prevenció dels abusos sexuals i infantils) i en tercer lloc Amiticia (Entitat que atén a nins i nines, adolescents amb discapacitat intel·lectual i situació vulnerable).

La façana del Casal Solleric es va convertir en un ‘mapping audiovisual’ on tots els espectadors presentes, i a través de IB3, pogueren gaudir d’imatges i so espectaculars. Al començament hi va haver un compte enrere que va donar pas a l’espectacle i més tard, el compte enrere més esperat per tal d’encendre els llums de Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.