Bon concert solidari de la Banda de Música de Felanitx

El passat dissabte 24 de novembre a les 20h,a l’Auditori Municipal de Felanitx acollí el tradicional concert de Santa Cecília de la Banda de Música de Felanitx. Igual que moltes bandes de Mallorca, la de Felanitx es va sumar a la iniciativa solidària per tal d’ajudar a recollir fons per als damnificats per la torrentada del Llevant. Amb el sistema de taquilla inversa, les donacions del públic assistent sumaren un total de 333€.

L’Auditori presentà mitja entrada per escoltar una nodrida banda de música amb gairebé 50 músics sobre l’escenari que oferiren un actuació molt sòlida i bona en tots els aspectes. El director Víctor Ferragut, centrà el concert en obres contemporànies inspirades en llegendes i mites medievals, on es pogué escoltar Ivanhoe de Bert Appermont, Pilatus de Steven Reineke, Estampes Lul·lianes del propi Víctor Ferragut i Of Castle and Legends de Thomas Doss.
La Banda de Música, per aquest concert comptà amb la col·laboració de l’actriu felanitxera Marta Obrador, qui entre obra i obra donà vida a l’imaginari medieval de Mon Joan Tiquat ambientant i explicant els detalls de cada una de les obres que es varen interpretar.
D’altra banda, destacar que en aquest concert debutà en Xavi Vadell a la secció de trompes; que juntament amb en Ramon Uguet Joan i en Joan Bauzà Riera, saxos; Laura Franco a l’oboè i Joan Nicolau Martínez a la percussió, són els nous components incorporats a la banda aquest any.
El proper concert de la Banda de Música de Felanitx tendrà lloc el proper 22 de desembre a les 18h, en el ja tradicional concert de Nadal a Sa Font de Santa Margalida, juntament amb la Coral de Felanitx, el Cor de Cambra del Conservatori i la Coral Units com brins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.