El duet Voicello guanyadors del 1er Premi de Música Clàssica Enderroc 2018

Carme Garí i Biel Fiol components del duet Voicello van ser els guanyadors del 1er Premi de Música Clàssica Enderroc 2018. La gala d’entrega de premis es va celebrar el dimecres dia 28 al Teatre Xesc Forteza de Palma, i Voicello van ser representats a la Gala pel productor i pianista del disc Miquel Brunet, i el bateria Miquel Marqués, ja que el duet es troben a França per presentar el concert d’en Biel “Cello Works” a Le Rocher de Palmer a Bordeau.
Vam contactar per telèfon amb ells per felicitar-los i aquestes són les seves paraules d’agraïment: “Volem donar les gràcies a tots els nostres seguidors del Llevant per haver-nos donat el seu suport, així com l’enhorabona a tots els músics que hi hem participat: a tots els guanyadors, a tots els finalistes, a tots el que heu estat candidats, així com a tots els organitzadors d’aquests primers premis, i que esperem que no siguin els darrers! Perquè tots guanyam amb aquestes iniciatives!!
Com agraïment a tots els seguidors el proper dissabte dia 1 de desembre a partir les 11h publicarem un Vídeo Teaser del concert de Voicello Crossover Opera Pop.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.