Les parròquies de Cala Millor, sa Coma i s’Illot celebraren conjuntament les Matines

Les parròquies de la zona costanera que té al seu càrrec Fra Pere Vallespir, celebraren per primera vegada les Matines conjuntament a la parròquia de Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor.

Actualment el rector, a més de les esmentades parròquies, és el Prior dels Convent de Son Bonaventura d’Artà i també el responsable de Càritas Cala Millor i l’Associació Dignitat i Feina. Enguany per motius de salut es va quedar sense l’ajuda de Fra Toni, i ha hagut de tancar temporalment els mesos d’hivern la parròquia de s’Illot.

La comunitat parroquial de Fra Pere, va respondre molt bé i per primera vegada es celebraren unes Matines multitudinàries a Cala Millor, les quals van comptar amb la participació, un any més, dels alumnes de 440 Aula Musical dirigits per Rosa Carbonell.

Enguany l’alumne Eduard Ballester va fer el sermó de la Calenda, i la Sibil·la va anar a càrrec de Llúcia Nicolau, acompanyada per la coral de l’escola.

A més dels alumnes de l’escola, el Cor Parroquial de Cala Millor també va participar a la celebració. En acabar les Matines Fra Pere va felicitar a tots els assistents i va agrair la col·laboració de les persones que ajuden al llarg de l’any a les tres parròquies i els va convidar a xocolata amb ensaïmada.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.