Missa en honor de Sant Antoni a sa Coma, però no desfilada de carrosses a les Beneïdes

El diumenge dia 20 de gener, a les 9 del matí atès que plovia a sa Coma, l’Ajuntament va decidir suspendre les Beneïdes. A les 10 del matí va començar la missa solemne en honor de Sant Antoni a càrrec del rector de sa Coma, Fra Pere Vallespir, en acabar la missa la Banda de Música va acompanyar els cants dels goigs.
A les 11 del mati, hora prevista per a la celebració de les Beneïdes curiosament havia sortir el sol. Però s’havien anul·lat la sortida de les carrosses, i el rector acompanyat pel batle Mateu Puigrós i el delegat de sa Coma Nicolau Bordal, va beneir els animalets a la porxada de l’església, on els dimonis feren el darrer ball. Tot i no haver-hi l’esperada desfilada de carrosses es pot dir que han estat unes bones festes de Sant Antoni pels nins i nines de sa Coma, que es divertiren de valent el fogueró de l’escola i a la torrada de l’AMIPA, ballant de valent amb els dimonis.
Enhorabona a l’Associació Amics dels Dimonis, per l’estrena de les noves caretes dels dimonis i pel treball que han fet un any més col·laborant amb la festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.