La Coral Gent Gran Punta de n’Amer va participar el Certamen d’Arts Musicals Gent Gran 2019 del Consell Insular

Per segon any consecutiu el Departament de Participació Ciutadana de Presidència del Consell Insular, organitza el Certamen d’Arts Musicals Gent Gran 2019, el dies 2, 9, i 16 de febrer, enguany els auditoris de Peguera, Cala Millor, i Alcúdia. La Federació d’Associacions de Persones Majors de la Part Forana de Mallorca, col·labora amb l’organització.
Enguany, participen un total de 24 corals de diferents pobles de Mallorca. Cada coral ha de cantar dues cançons de lliure elecció, que són puntades pel públic assistent i un jurat especialitzat enguany format per: Andreu Bennassar, pianista, concertista i director de bandes de música; Francisca Vidal professora de música; i el periodista i crític musical Miquel Vives.
El dissabte dia 9 de febrer, a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor hi participaren les corals de: la Tercera Edat de ses Salines, Colònia de Sant Jordi, Persones Majors de Porreres, Sant Joan, Son Sardina, Sa Garriga, Son Espanyol, l’Encarnació, Montuïri, i Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, i va presentà el Certamen, Noelle Estaras, col·laboradora de la Federació.
En representació del Consell Insular hi va assistir el Director Insular de Mallorca Sr. Xavier Ramos, el Vicepresident de la Federació de Persones Majors, Sr. Joan Bibiloni, el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigrós, la batllesa de Porreres, i el batle de Montuïri, els quals en acabar l’actuació de les corals varen felicitar als cantaires i feren entrega d’uns obsequis als respectius directors i directores de les corals.
La Coral Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma fundada l’any 2003 va ser la darrera en actuar, cantaren: l’havanera de Francesc Salsa, Vine amb mi a navegar i “Gracias a la Vida” de Violeta Parra. Acabà el certamen amb el cant conjunt de l’Himne de Mallorca, La Balanguera, per part de totes les corals i públic assistent dirigits per Margalida Barceló, directora de la coral de sa Coma, i amb l’acompanyament musical de Margarita Roig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.