Ens ajudes a recòneixer la tasca del voluntariat a la torrentada de dia 9 d’octubre de 2018?

Fa un mes, el dimarts 9 d’octubre, el nostre municipi, Sant Llorenç des Cardassar, va patir un desastre natural sense precedents. Una catàstrofe que cap de nosaltres no havia viscut mai, i que ni podíem imaginar que passàs. Va venir la torrentada. Una torrentada devastadora. Però malgrat tot, per damunt la desolació, la llum que ens ha il·luminat ha estat precisament una altra onada, una onada extraordinària, una onada de generositat, d’altruisme, que ha fet que ben aviat haguem pogut recuperar una certa normalitat. Sens dubte, d’aquesta duríssima experiència en sobresurt la solidaritat, que és una gran lliçó d’humanitat.

Per això, l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, ha realitzat una proposta al Consell per tal de reconèixer aquesta tasca del voluntariat, que va fer possible païr, en certa manera, gran part dels danys ocasionats per la torrentada, i donar un cop de llum i esperança a la gent del poble per fer front a la difícil situació que ens va tocar viure el passat octubre.

Com ho puc fer per donar suport a la proposta?

Només cal seguir les quatre passes següents:

1. Accedir al següent enllaç: https://entretothom.net/proposals/3-agraiment-al-voluntariat-i-ajuda-solidaria-a-la-torrentada-de-dia-9-d-octubre

2. Registrau-vos amb les vostres dades personals

3. Confirmau el nou registre al correu electrònic que us enviaran

4. Tornau a l’enllaç proporcionat i clicau “DONAR SUPORT”

Entre tots podem aconseguir que la proposta superi els 50 vots, per tal de reconèixer la gran tasca que realitzà el voluntariat per la torrentada al nostre municipi, i al qual l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar els vol manifestar el  seu agraïment més sincer.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.