Fotos de la missa «rociera» de la Casa d’Andalusia de Son Servera celebrada a Cala Millor pel rector Fra Pere Vallespir

El diumenge dia 10 de març, es va celebrar a la Parròquia Mare de Déu dels Àngels de Cala Millor, per setè any consecutiu, la tradicional missa «rociera» de la Casa d’Andalusia de Son Servera. El rector Fra Pere Vallespir, va oficiar la missa en la que van participar el cor rociero, i a la qual assistiren nombrosos socis de la Casa d’Andalusia, a més dels habituals feligresos que cada diumenge van a missa, així com els nins i nines que es preparen per a la primera comunió.
Va ser una missa molt emotiva i especial, les cantadores i guitarristes, van emocionar als feligresos assistents amb les seves cançons i de manera especial amb la Salve Rociera. Fra Pere, va agrair les ofrenes que van oferir els nins de l’escola de ball que destinarà a Càritas Cala Millor.
La Casa d’Andalusia es va fundar fa 10 anys, a l’actualitat compta amb 200 socis, el cor rociero i una escola de ball a la qual assisteixen 40 alumnes. L’actual presidenta és Concepció Arcs, i l’associació al llarg de l’any realitzen nombroses activitats per als socis, a més de participar amb la seva escola de ball a la Fira de Maig que es celebra cada any a Cala Millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.