Del 14 al 17 de març, tercera edició de Protur Xef

La tercera edició de Protur Xef és la consolidació nacional d’un esdeveniment gastronòmic únic a Sa Coma (Mallorca). Reflecteix el ferm compromís d’una empresa com Protur Hotels amb la gastronomia i la formació de nous talents siguin locals o nacionals. Un selecte jurat replet de celebritats referma el binomi estratègic turisme de qualitat / gastronomia que defineix tota una avantatge competitiu i una definida cultura d’empresa. Per això volen que durant els tres dies, del 14 al 17 de març, sa Coma sigui virtualment la capital gastronòmica d’Espanya.

Una oportunitat excel·lent per als amants de la cuina per combinar turisme i gastronomia de primera línia. Una cita imprescindible a Sa Coma.
A més del concurs d’adults i el de nins s’afegeixen paral·lelament múltiples activitats per a tots els públics que vénen definides en la nostra pàgina web www.proturchef.com

Concursants finals de Protur Xef 2019:
18 concursants de 9 comunitats autònomes 14 centres formatius de 13 ciutats diferents
14 joves i 4 al·lotes.

Balears: 5 concursants
Rafael Nadal – MA Cardona – Ciutadella – Menorca
Alejandro Jesús García – IES Puig de Sa Font – Son Servera – Mallorca
Victòria Carolina Barzola – IES GUILLEM COLOM CASANOVES – Sóller – Mallorca
Bartolome Julia Adrover – MasterD – Palma – Mallorca
Miguel Serra – EHIB – Palma – Mallorca

Catalunya: 4 concursants
Henrique Cortat – EUHT Sant Pol de Mar – Barcelona
Jonatan Alexander Lozano Baires – EUHT Sant Pol de Mar – Barcelona
Patrick Rodriguez -EUHT Sant Pol de Mar – Barcelona
Oriol Peidro – EUHT Sant Pol de Mar – Barcelona

Canàries: 2 concursants
Neus Maria Cabrera – HECAMSA – Tenerife – Canàries
Yeni Zenith Valenzuela – HECANSA – Tenerife – Canàries
País Basc: 2 concursants
Baladi Goiboru – Cebanc – Sant Sebastià – Guipúscoa
Imanol Muñoz Maig – ULHI – Bilbao – Biscaia

Galícia: 1 concursant
Alejandro Gil – CIFP Compostel·la – Galícia
Madrid: 1 concursant
Teresa Montejo – Le Cordon Bleu – Madrid

Murcia: 1 concursant
Pablo García – ISFP Vesta – Múrcia

València: 1 concursant
Pablo Lozano – MasterD València – València

Llista del prestigiós jurat
Divendres 15 semifinal:
Tomeu Caldentey
Victor García – Xef Hotel Cap Rocat
Rafel Perelló – Xef Hotel Son Brull
Benet Vicenç – Xef Restaurant Ben d’avall
Felip Llufriu – Xef restaurant Mon (Menorca)
Jan Edwards – Periodista gastronòmica freelance
Marc Fosh – Xef Restaurant Marc Fosh
Nene García – Associació Balear d’Sumeliers – Can Simoneta / Pleta del Mar

Dissabte 16 semifinal matí:
Tomeu Caldentey
David Nadal – Director de continguts d’IB3 TV
Cati Pieras – Xef Restaurant daica
Fernando Pérez Arellano – Xef Restaurant Zaranda
Silvia Anglada – Xef Restaurant Tas de na Sílvia (Menorca)
Marta Roselló – Xef Restaurant Sal de Cocó
José Luis Mateo – Assessor gastronòmic Onda Cero Mallorca
Toni Tarrango – Associació Balear d’Sumeliers – És Tast de Na Silvia – Menorca

Dissabte 16 semifinal:
Tomeu Caldentey
Macarena de Castro – Xef Restaurant Maca de Castro
Maria Solivellas – Xef Restaurant Ca na Toneta
Bernabé Caravotta – Xef Restaurant Vandal
Lola Colom – Periodista gastronòmic
Toni Tugores – Escriptor gastronòmic
Rubén Estrella Damm
Mònica Pietman – Associació Balear d’Sumeliers – Globalia / Palma Activa

Diumenge 17 Final:
Tomeu Caldentey
Santi Taura – Xef restaurant Santi Taura
Joan Marc Garcias – Xef Restaurant Joan Marc
Alvaro Salazar – Xef Restaurant Voro
Martina Zender – Periodista gastronòmic
Joan Josep Genestar – Xef executiu grup Boulevard
Andreu Genestra – Xef Restaurant Andreu Genestra
Daniel Arias – President Associació Balear Sumeliers

Premis:
Els participants classificats en quart, cinquè i sisè lloc, tindran una estada gratuïta d’una
setmana per a 2 persones en règim de mitja pensió en un dels nostres hotels.
El tercer classificat obtindrà un premi de 1.000 €
El segon classificat obtindrà un premi de 1.500 €
El primer classificat obtindrà un premi de 3.000 €
Als tres primers classificats se’ls oferirà també un contracte remunerat en pràctiques en un
dels nostres hotels. La durada d’aquest contracte serà d’un mes, incloent l’allotjament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.