Primera actuació a Manacor dels Al·lots de Llevant i els castellers de Mallorca

El passat diumenge 24 de març, els Al·lots de Llevant varen estrenar la seva temporada d’actuacions a Manacor. Va ser amb motiu de la seva Diada d’Aniversari a la plaça de la Rectoria, plaça que al començament de l’actuació comptava amb un públic nombrós. Si una setmana abans, a Palma, els nostres castellers no havien anat més enllà dels castells de sis pisos, aquest pic ja es varen plantejar castells de set. En primera ronda varen descarregar el tres de set i en segona el quatre de set. Tots dos castells es varen descarregar amb tranquil·litat, sobretot si tenim en compte que eren els primers de la temporada. Els acompanyaren amb un quatre de sis amb agulla i diversos pilars de quatre. A les fotos es poden veure les impressionats imatges dels castells amb el campanar al fons.
Els Al·lots varen estar acompanyats dels Castellers de Mallorca, que varen descarregar castells de sis pisos. Dia 7 d’abril, la colla palmesana farà d’amfitriona en la següent actuació que viuran les dues colles, la Diada de Primavera dels Castellers de Mallorca.
Enhorabona a tots els castellers ja que han començat l’any amb molta il·lusió i ganes de superar la magnífica temporada passada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.