Concert de Pasqua 2019 de la Coral Llorencina a l’Església de Sant Llorenç

El dissabte, 13 d’abril a les 20.30 a l’església parroquial de Sant Llorenç, la Coral Llorencina oferirà el tradicional concert de Pasqua, sota la direcció de Tomeu Ginard Palou.
Acompanyaran a la coral l’Orquestra de cambra “3r sistema, 2n compàs” de l’Escola de Música d’Artà: Violins 1rs: Arnau Duran Mayol, Maria Piris Guiscafrè, M. Bel Mestre Muñoz i Caterina Cladera Tous. Violins 2ns: Maria Cursach Mestre, Max Roman Cardell, Jaume Mora Ladària i Pau Duran Mayol. Violins 3rs: Laia Mora Ladària, Joan Domenge Cabrer, Maria Vives Ginard i M. Francesca Danús Nicolau. Cello: Albert Duran Mayol. Contrabaix: Pau Roca Bonnín. Pianista: M. Francesca Danús.
Programa: Per tu jo cantaria R.von Tavel/ M. Meystre; Comiat al bosc F. Mendelssoh; Coral de la Cantata 147 J. S. Bach; Si el món és ple de gebre J. S. Bach; Ha vingut el fill de Déu J. S. Bach; Rosa de bardissa H. Werner; Oi Bethleem! Harmonització: Sabin Salaberri; Oh Déu eternal Bernat Cifre/ William Croft; Zarabanda G.F. Haendel; Cantate Domino C. Saint-Saëns.
La Coral Llorencina va néixer l’any 2007 en el si de l’Escola de Música de Sant Llorenç amb el nom de Coral Allegro. L’any 2010 es constituí en associació i canvià el nom pel de Coral Llorencina. La junta directiva actual està formada per: Eulàlia Cardona, presidenta, Tomàs Martínez, vicepresident, Antònia Galmés, secretària, Josep Cortès, tresorer, Jesús Martínez, Margalida Servera, Magdalena Soler, Jerònima Sureda I Catalina Galmés, vocals.
El primer director de la Coral Llorencina va ser Miquel Bauçà, el substituí Arantxa Calvo. El director actual és Tomeu Ginard.
La coral està formada per una trentena de cantaires organitzats en quatre veus: sopranos, contralts, tenors i baixos. El repertori de la coral és variat. Des de cançó popular o tradicional a peces d’autors clàssics, passant per repertori més modern, fins a una seixantena de peces com: Ton pare no té nas, Muntanyes regalades, El noi de la mare, La Balenguera, Tau garçó la durundena, Riu, riu, chiu, Joia en el món, Paraules d’amor, Myway, Que tinguem sort, Yesterday, L’estaca, Boig per tu, Enamorat de tu, América, La Misión, Comiat al bosc, Oi Betlehem, Cantata 147, Si el món és ple de gebre, Suite comercial navideña,etc.
L’any 2011, juntament amb l’Orfeó d’Artà i l’Orquestra Simfònica de Llevant interpretà la Missa per a cor i orquestra de Francesc Rosselló.
El juliol de 2013 un grup de membres de la Coral participaren en el projecte Illòtic, amb música de Xavier Carbonell i realització teatral d’Iguana Teatre.
Al llarg de la seva història la coral ha actuat a Sant Llorenç, Son Carrió, Sa Coma, Artà, Alcúdia, Capdepera, Palma i Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.