El PI i ON Son Servera acorden una coalició electoral per a les pròximes eleccions municipals

Antoni Cànoves serà el candidat de la coalició a l’Ajuntament de Son Servera.
El dijous dia 11 d’abril, a Cala Bona, El PI – Proposta per les Illes Balears i ON Son Servera arribaren a un acord per establir una coalició preelectoral per concorre a les pròximes eleccions municipals. El president d’El PI, Jaume Font, i el president d’ON Son Servera, Antoni Cánoves, signaren l’acord pel qual les dues formacions presentaran llista conjunta a l’Ajuntament de Son Servera.
Els representants d’ambdós partits treballen ara en la redacció d’un programa electoral conjunt que doni resposta als problemes reals i específics dels ciutadans del municipi. En aquest sentit, han anunciat, que l’objectiu principal de la coalició és defensar els interessos de Son Servera amb propostes realistes i possibles que aportin solucions als molts de problemes que pateix el municipi des de fa massa temps.
Antoni Cànoves serà el candidat de la coalició a la batlia de Son Servera.
A la signatura de la coalició, assistiren per part del PI: l’actual batlessa de Manacor i candidata a la reelecció Catalina Riera; Maria Antònia Sureda, candidata al municipi d’Artà; Onofre Garcia, candidat a la batlia de Sant Llorenç des Cardassar; Bernat Grimalt, que ocuparà el tercer lloc a la candidatura d’ON Son Servera; i Lina Pons, segona a la candidatura del Parlament per el PI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.