Bona actuació dels Al·lots de Llevant a Porreres

Dia 14 d’abril, els Al·lots de Llevant varen actuar a la XIII Diada D’Agricultura Ecològica a Porreres. És una cita habitual en el seu calendari; ja fa una partida d’anys que l’organització els convida a afegir una mica de color verd a l’esdeveniment.
Els Al·lots aprofitaren l’ocasió per treballar castells de sis pisos i per agafar confiança de cara a actuacions on hauran de fer castells superiors. Varen descarregar dos pilars de quatre d’inici, i després el tres de sis, el quatre de sis amb agulla i el quatre de sis. Per acabar amb un pilar de quatre en què la pinya va girar 360 graus per acomiadar-se del nombrós públic que va presenciar l’actuació, i que va premiar la bellesa dels castells i l’esforç dels castellers amb forts aplaudiments.
A les fotos es pot veure la cara de satisfacció de la pinya i dels músics, per cert, mai parlam d’ells, serà a la propera crònica.
La darrera sortida d’aquest mes dels castellers serà dia 28 d’abril al castell de Bellver de Palma amb motiu del pancaritat palmesà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.