Fotos de l’audició de pianos dels alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor

Amb l’audició de pianos celebrat el dissabte dia 11 de maig, al Teatre de Manacor, l’escola de música 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor, tancava el cicle d’audicions dels alumnes que encetaren el passat 24 d’abril, a la Fundació M. Alcover de Manacor els alumnes de flauta i violi.
L’Audició de pianos, dirigida per Rosa Carbonell, va ser tot un èxit, per tal de que els alumnes no perdessin la concentració, a la presentació la directora va informar que cada grup tocaria quatre obres, i va demanar al nombrós públic assistent que omplia el teatre que no aplaudissin cada obra, que s’esperes a que acabassin l’actuació. 

Hi  participaren uns 70 alumnes, el més petit de 5 anys, repartits amb 9 grups. Al grup més nombrós tocaren 11 pianos a la mateixa vegada, acompanyats a la bateria per Pere Ginart.

És d’admirar la concentració de tots els alumnes que heu feren molt bé tocant a l’hora, i la tècnica que demostraren els grups més avançats.
El repertori va ser molt variat i adaptant a l’edat i curs dels alumnes, entre altres obres interpretaren: Old Old Mc Donald, La Vida és Bella, Hijo de la luna, Som els cavallers, Seven years, Apache, el Condor pasa, Every breath you take, Canon de Pachebel, Amelie, Requiem for a dream, entre altres. Tancà el concert, Faded, acompanyada aquesta peça per música electrònica.
La notes simpàtiques i divertides que cada any esperen els assistents a les audicions, enguany va anar a càrrec del professor de bateria que feia sonar un porquet a la cançó Old, Old Mc Donald, que tocaren els més menuts. I d’un dels grups més avançats que entre altres obres tocaren tocaren Apache, amb un capell al cap, que van llançar a l’aire en acabar l’actuació.
Enhorabona als alumnes, i a tots els professors, i directora, pel gran concert, i no podem oblidar-nos de felicitar als pares i familiars dels alumnes que al llarg del curs, acompanyen als seus fills a les nombrosos classes que cada setmana tenen a 440 Aula Musical de: instrument, llenguatge musical, cor i orquestra.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.