Estrena a l’Auditori de Manacor de la cantata «50 milions de segons»

El dijous dia 30 de maig està prevista l’estrena de la Cantata «50 milions de segons», a l’Auditori de Manacor, la curolla de dur endavant aquest projecte ha estat de na Sebastiana Galmés Manresa.
Aquesta cantata va ser estrenada el curs 2010/11 a Catalunya dins el marc de “Cantània” que és un projecte que es dur a terme cada any a Barcelona i ho organitza l’auditori. Les cantates són propietat seva i na Sebastiana, professora de l’Escola de Música de Porto Cristo, es va posar en contacte amb ells per dur-ho a terme la cantata, sempre respectant l’espectacle amb el seu format original.
«50 milions de segons» és el temps que passam a l’escola, més o menys (d’aquí ve el títol de l’obra). Les cançons es van alternant amb la narració, sempre acompanyades de música de fons, i parlant de tot el què passa durant el període escolar.
Participen la Coral de l’Escola de Música de Porto Cristo, la Coral del Conservatori de Manacor i la Coral de la Sant Vicenç de Paül. En total, uns setanta cantaires, d’edats diverses a partir de 7 anys.
Les directores de les Corals són: Porto Cristo (Sebastiana Galmés); Conservatori (Maria Rosselló) i Sant Viçenç de Paül (Aina Ma. Perelló).
Les tres corals s’han coordinat per poder interpretar-ho fent assaigs conjuntament, primer amb piano (en Jaume Tomàs, director del Conservatori ens ha acompanyat) i després amb els músics i solistes.
Els narradors-cantants seran: Ferran Montero i Núria Martín.I els músics: Antònia Bassa, flauta; Carme Nicolau, saxòfon; Jaume Galmés, clarinet, Tomeu Bassa, trompeta; Lau Puig, trombó; Margalida Calafell, trompa; Rosa Ballester, làmines; Marino Strukelj, bateria; Tolo Comas, guitarra; Fernando Calvo, baix i Petra Riera, piano.

L’estrena de «50 milions de segons» està prevista pel dijous dia 30 de maig, a les 19 hores a l’Auditori de Manacor, les entrades al preu de 3 euros, es posaran a la venda 45 minuts abans de la funció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.