Reconeixement de Mèrits de l’Escola Municipal de Mallorquí al grup Anegats

Ajuntament de Manacor
Demà, divendres dia 14 de juny, a les 20 h al Teatre de Manacor, l’Escola Municipal de Mallorquí farà entrega del Reconeixement de Mèrits 2019 al grup Anegats per la seva aportació a la difusió de la llengua catalana a través de la música.

Durantl’acte, el músic Pep Alba, que va ser professor de guitarra de diversos components del grup, exercirà de padrí. A més, hi intervendrà la batlessa de Manacor en funcions, Catalina Riera, i hi actuaran Anegats i Mateu Xurí.

ACTE: Reconeixement de Mèrits

DIA I HORA: Demà, divendres dia 14 de juny, a les 20 h

LLOC: Teatre de Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.