Fotos concurs de paelles, jocs, diversió, i dinar de la Banda de Música de Sant Llorenç

Convidats per la Banda de Música de Sant Llorenç el passat diumenge dia 16 de juny, assistirem al tradicional dinar que cada any en arribar l’estiu organitza la Banda de Música de Sant Llorenç per poder compartir un dia festiu, divertir-se, parlar, i posar-se al dia entre tots els components de la banda, ja que segons els músics en els assajos el director Pere Siquier, no els deixa ni piular …
La festa i dinar es va celebrar a l’Estació de Sant Llorenç des Cardassar, els components més joves de la banda és divertiren amb diferents jocs com: botar a la corda, pomes arrebossades de xocolata, pilla, pilla i de manera especial amb els jocs d’aigua. Les seves víctimes preferides van ser na Fina, i el director Pere Siquier, que van rebre de valent amb les bombetes d’aigua dels més joves.
Mentre tant, els més grans feien les seves apostes per veure quin músic cuiner guanyava aquest any el duel de la millor paella; Jesús Fariñas es va decantar per cuinar una paella de peix i marisc, i Antoni Llodrà, va apostar per elaborar una paella de marisc i carn. La veritat és que les dues eren boníssimes i tots ens decantarem per provar les dues. Enguany hi va haver empat. Enhorabona als músics cuiners.
Moltes gràcies al president de la banda Tolo Mestre, als components de la junta directiva, i a tots els músics per la cordial rebuda i haver pogut compartit amb tots ells un dia de festa. A partir d’aquesta mateixa setmana el director de la banda va comunicar als músics que hauran de treballar de valent pels concerts d’estiu de les festes de sa Coma i Sant Llorenç. Enguany comptaran amb un convidat molt l’especial pel concert d’estiu del mes d’agost de les Festes de Sant Llorenç des Cardassar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.