El servei de batlia de Son Servera es trasllada un cop per setmana a Cala Millor

El servei de batlia de Son Servera es trasllada un cop per setmana a Cala Millor

Així, Natalia Troya, tots els dimarts despatxarà a la zona costanera amb l’objectiu de fer el consistori més accessible per a tots els ciutadans

A partir del proper mes de juliol, els dimarts des de les 16 h fins a les 19 h, el despatx de batlia de Son Servera es traslladarà a Cala Millor. Una promesa electoral que pretén servir per potenciar la participació ciutadana de tot el municipi.

La batlessa Natalia Troya, que portava aquesta proposta en el seu programa electoral, començarà a despatxar a Cala Millor a partir del mes de juliol. Cada dimarts horabaixa el centre de Serveis Socials de Cala Millor serà la nova seu de batlia i estarà a disposició de qui ho vulgui, a fi de facilitar les gestions als veïnats, comerciants, restauradors i turistes de la zona costanera.

Aquesta iniciativa és una aposta per atendre les demandes de tot el nucli de Son Servera sense excepció, per rebre personalment els ciutadans i conèixer la realitat local de primera mà, alhora que es potencia el nucli de Cala Millor i es crea una relació de proximitat.

«Per a Son Servera, la zona de Cala Millor és clau. El nombre d’habitats creix any rere any i per això l’Administració local s’ha d’adaptar a la nova realitat. Volem arribar a tots els nostres ciutadans», explica Troya.

Cala Millor està a 3 km de Son Servera, és el nucli turístic més extens del municipi i representa gairebé un 35 % de la població del municipi, amb 5.044 habitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.