Fotos de l’actuació de la colla castellera Al·lots de Llevant a les Festes de Son Servera

La colla castellera Al·lots de Llevant un any més acudiren puntuals a l’inici de les festes de Sant Joan de Son Servera, va ser el passat divendres dia 21 de juny, just després de presenciar el Pregó de Festes, enguany a càrrec de l’Associació “Son Servera Solidari”.
Després de l’acta els castellers varen fer un pilar de quatre caminant fins al balcó de l’Ajuntament, des d’on les autoritats en recolliren l’enxaneta que fou molt aplaudida .
Després d’aquest acte els Al·lots de Llevant actuaren a la plaça, on feren un tres de sis, un tres de sis amb agulla, i un quatre de sis. Acabaren amb un altre pilar de quatre rodat, que va ser molt celebrat i aplaudit pels nombrós públic que omplia la plaça per gaudir de l’esperada actuació dels castellers i celebrar amb familiars i amics el tradicional sopar a la fresca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.