Fotos i vídeos del fantàstic concert de fi de curs dels alumnes de 440 Aula Musical

El dimarts dia 25 de juny, els alumnes de 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor celebraren un fantàstic concert de fi de curs. Un concert on a més de mostrar l’evolució musical que han fet al llarg de l’any, es divertiren de valent amb la posada en escena per part de dos companys que desfressats de Granot i Porqueta anaven animant el concert i fent de les seves.
Va dirigir el concert la directora de l’escola Rosa Carbonell, amb la col·laboració dels professors: Jaume Galmés, clarinet i saxo; Antònia Bassa, flauta; Pere Ginart, bateria; Catina Bibiloni, i Núria Riera, violins.
Enguany, la posada en escena del concert va ser espectacular amb muntatges visuals de Pere Riera, que anava fent projeccions adaptades a cada obra musical. La primera peça que tocaren va ser Pearl Harbor. (Hans Zimmer), seguint New York New York (John Kander i Fred Ebb), Bohemian Rhapsody (Queen), Another One Bites the Dust (Queen),We Will Rock You (Queen),We Are the Champions (Queen), i Manha manha, a n’aquesta darrera sortiren els alumnes més menuts de violi de 4 i 5 anys.
Tot seguit sense pràcticament descans el cor de l’escola cantaren: Per què he plorat, del musical Mar i Cel (Albert Guinovart), aquesta obra la cantaren per primera vegada a Felanitx a l’homenatge dedicat a na Catí Gari, el passat 12 de maig. A més cantaren, Quan tot s’enlaira (Txarango), i Flashdance, on a més de cantar els alumnes ballaren amb unes excel·lents coreografies com els millors professionals.
Rosa Carbonell, va agrair l’ajuda que fan els professors al llag de l’any i també als pares que ajudaren pel concert entre altres coses fent les carotes del Granot i la Porqueta, a més va agrair al nombrós públic que va omplir l’auditori la seva assistència al concert que amb tanta il·lusió preparen cada any els alumnes i professors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.