El centre de Sant Llorenç es tanca al trànsit fins al setembre

 

El centre de Sant Llorenç quedarà a partir d’aquest pròxim dilluns 15 de juliol tancat al trànsit de vehicles fins al 15 de setembre. Aquest tancament es farà cada dia en aquest període de les 20:00h de la tarda fins a les 24:00h.

Aquesta mateixa zona ja fou restringida al trànsit l’estiu passat, i en vista a la bona acceptació i el bon funcionament de la norma, enguany, l’Ajuntament ha decidit repetir l’experiència.

L’objectiu d’aquesta ordenança és aconseguir donar més prioritat al vianant i que aquests pugui gaudir de l’estiu i del seu poble al carrer de manera més segura. A més, aquests mesos de l’any, l’activitat comercial i laboral es veu molt reduïda.

La zona delimitada estarà senyalitzada per pilons reflectants de goma, per, en cas d’emergència poder deixar pas als serveis d’urgències, que juntament amb els residents, seran els únics amb dret a pas en aquest horari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.