Concert de Sant Jaume 2019 de la Banda de Música de Felanitx a Portocolom

La Banda de Música de Felanitx té el plaer de convidar-vos al concert de Sant Jaume que tindrà lloc al varador de Portocolom el proper diumenge 28 de juliol a les 22h.
El president de la Banda de Música de Felanitx, Xim Tomas, ens va explicar què: Aquest any el concert espectacle està relacionat amb el món de l’aigua, component que apareix en major abundància a la superfície terrestre formant oceans i rius. L’aigua esdevé l’element essencial d’aquest concert que comptarà amb la col·laboració dels artistes del Circ Bover, el toc de tambors o les veus de les corals de Porreres, Sant Joan, Felanitx i de la coral Units com Brins.
Els assistents podran transportar-se dintre un univers sonor fantàstic i ple de colors. El programa, format exclusivament, d’obres originals per a banda esdevé tot un repte per a la formació que obrirà el concert amb The Mystery of Atlantis del compositor austríac Michael Geisler. Seguint el món del misteri i el misticisme, es podrà escoltar Mystic River, obra basada en el riu Traun que sorgeix de diverses fonts al Totes Gebirge a Àstria. El seu compositor, Thomas Doss, ens explicarà a través de la música un emocionant viatge musical.
Seguidament, ens endinsarem en les famoses platges de la ciutat de Rio de Janerio amb el compositor Kees Vlak que dedica la seva obra, Las playas de Rio, a tres famoses platges, Trocadero, Ipanema, Copacabana. Posteriorment Johan de Meij, amb la seva obra Aquarium, ens delectarà amb una suite que s’estructura sobre un mateix leitmotiv que representa el Neon Tetra. Al llarg dels tres moviments de l’obra es podran escoltar motius inspirats amb el peix zebra i el cavallet de mar, entre d’altres. Finalment el concert conclourà amb El Ilustre Marino d’Óscar Navarro, obra dedicada al III centenari del naixement del marí i científic novelder Jorge Juan y Santacilia. Sens dubte, una obra plena d’efectes especials digne de concloure aquest viatge musical a través de l’aigua.
Sens dubte serà un concert molt especial i espectacular i la Banda de Música de Felanitx i col·laboradors es complauen a convidar als lectors a l’espectacular concert que sens dubte no defraudarà als assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.